Retourneren

14 dagen om van gedachten te veranderen

We accepteren retourzendingen van al onze kleding (*exclusief afgeprijsde artikelen) binnen 14 dagen, met de voorwaarde dat ze ongedragen zijn en in hun originele staat verkeren met alle kaartjes en labels er nog aan. Binnen deze 14 dagen, ingaande op de dag van bezorging, kun je zonder opgaaf van reden je product retourneren. Als de 14 dagen zijn verstreken kunnen we u géén terugbetaling of omruiling aanbieden.

Hoe retourneer je jouw product(en)?

Als je je bestelling wilt retourneren, kun je deze terugsturen naar ons retouradres. Je retourzending moet altijd vooraf worden aangemeld bij hello@pierrremaastricht. Zonder vooraanmelding, naar dit e-mailadres, kunnen wij uw retour helaas niet in behandeling nemen. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van uw artikel(en). Verzendkosten worden dus niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Wij accepteren alleen producten in originele en ongedragen staat. Producten die beschadigd zijn, gebruikssporen bevatten zoals geurtjes en/ of vlekken worden niet geaccepteerd. De producten dienen zorgvuldig verpakt te worden in de originele verpakking.

Wij raden aan om gebruik te maken van een track & trace service. Vraag altijd om een verzendbewijs zodat je de zending goed in de gaten kunt houden. Pierre Maastricht is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van uw retourzending. Als u meerdere artikelen retourneert, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen. Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die nodig is voordat uw geruilde product u bereikt, variëren.

Zodra uw retourzending is ontvangen en verwerkt, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Indien uw retourzending is goedgekeurd, wordt uw terugbetaling binnen 7 dagen automatisch via de originele betaalmethode teruggestord.

Gebreken

Mocht je bij aflevering ontdekken dat het door jou bestelde product beschadigd is, dan vragen we je dit binnen 24 uur te melden. Stuur in dit geval een mail naar hello@pierremaastricht.nl met een foto van het defecte product in de bijlage. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om het probleem op te lossen. Na de periode van 24 uur kunnen wij niet meer verantwoordelijk worden gehouden voor defecte producten.

Uitverkoop

Een artikel dat in de uitverkoop of met korting is gekocht kan niet worden geretourneerd. In dit geval zal een retourzendingen niet worden geaccepteerd. Zorg er dus voor dat u de maattabel heeft gecontroleerd voordat u uw bestelling plaatst. Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald.

Heb je verder nog vragen?

Neem contact met ons op via het contactformulier als je nog vragen hebt over ons ruil en retourbeleid.

Retouradres 
Pierre Maastricht
6229 XS Maastricht
Nederland